sol, sol underbara sol!

Nu är jag hemma igen, man kan ju tro att man bli pigg av det fina vädret men jag är jätte trött, kanske för att man börjar slappna av när solen kommer fram?!
Imorse klippte jag alltså en av mina gesällmodeller, hon var jätte trevlig och klippningen gick bra, några småsaker jag får tänka på tills provet bara, och så ska vi göra strukturritningen nästa vecka...
Sen åkte jag till stallet, gick en sväng med hundarna först och sedan så red vi en runda, men oj som vi skrattade, snön var fortfarande djup på många ställen och tung, så det såg utt som att hästarna gick i passage eller något!
efter stallet åkte jag till min mormor, rullade upp håret på henne och hjälpte henne lite med datorn!
Nu ska jag vila lite.. har prov imoorgon så får kanske ta o plugga lite sen ikväll med...


Kommentarer
Postat av: Miirrandaa

Hej! ;) Jag har nu valt 3 stycken finalister till ''VECKANS HOTTIE'' Nu är det upp till dig att rösta på din favorit. För att vara med och rösta klicka här: http://mirandasdagbok.blogg.se/2010/march/veckans-hottie-finalisterna.html#comment



hoppas du kan rösta så fort som möjligt!

/kram x♥

2010-03-03 @ 17:57:01
URL: http://mirandasdagbok.blogg.se/
Postat av: Em

Vissa reagerar faktisk med vårtrötthet, så det är inte helt omöjligt att det är själva våren som gör dig trött. Men jag hoppas inte det, våren är ju den bästa årstiden vi har! ;)

2010-03-03 @ 18:46:15
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Em

Sv: Det låter vettigt som du skriver. Jag kanske skall ge det en chans på några månader för att se. Det är annars lätt att döma ut "experimentet" efter en vecka eller två. ;)

2010-03-03 @ 19:31:08
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0