äntligen nöjd!

För första gången på evigheter så blev min mamma riktigt nöjd med sitt hår! Hon är inte den lättaste kunden kan jag tala om... Men hon fick en liten ljusare färg i överhåret och lite mörkare i nackåren, så det var varken kallt eller varmt heller utan  ganska neutralt, hon blev till och med nöjd med klippningen (hon ha äntligen kommit på hur hon vill ha det). Jag fick även min nya sax idag, underbart! dock lite ruinerad nu...


Godmorgon

Nu ska jag snart gå ner till salongen, hoppas att det är lite att göra idag med! Ikväll ska jag färga mammas hår och klippa henne, skulle gjort det igår men hade ju glömt saxarna på salongen! Hoppas att ni får en bra dag iaf, det ska jag försöka ha!


på väg uppåt!

Okej nu har jag lugnat mig lite, vet nog vad jag ska göra på "kort fest" till gesällen, så nu gäller det bara att träna på allt hundra gånger om! Precis kommit hem ifrån stallet, var ute med pojkarna en runda, känns skönt, huvuvärken börjar släppa! Nu ska jag bara vila hela kvällen så att jag inte tar ut mig totalt, det blir andra avenyn och lite plugg som måste fixas!


trött...

Jag är helt slut, jag har så himla mycket i huvidet nu... jag är på salongen hela dagarna, tränar mycket gesällmodeller, får onte i magen bara jag tänker på det.. Efter salongen så är det hästarna, projektarbete och specialidrott som gäller... hur ska tiden kunna räcka till?? Dessutom så saknar jag min pojkvän, börjar bli trött påa t tinte få krama honom när jag vill.... Annars så har dagarna varit bra, det har börjat en ny nagelteknolog på salongen, det är stressiga eftermiddagar när massor med barn kommer på att dem vill klippa sig.. ja finns väl inte så mycket mer att säga om dem här dagarna, men nu är det snart helg! får försöka vila lite då, men verkar som att det är ett ganska så fullbokat schema då med...


Hemma

Jag har haft en jätte mysig helg i Göteborg! Det blev en del shopping, god mat, trevligt småprat, massa mys och gammla minnen! Jaa mer finns väl egentligen inte att säga om den här helgen, inget annat än att vi får göra om det snart igen! Har ni haft en bra helg?


Goteborg

Nu bär det av till Göteborg :)

Dödshjälp

Jag bara måste via er den här artikeln innan jag går ner till salongen!
Jag tycker att det är sjukt att det inte finns aktiv dödshjälp i Sverige, ska man behöva åka till sweiz för att få slippa lida  mer?! Vad tycker ni?


Godmorgon!

Jag känner mig på riktigt bra humör idag med, dessutom så såg schemat för dagen ganska så fullt ut idag på salongen så det blir nog mycket att göra, jag gillar't som en person skulle sagt! Vad ska ni göra en fredag som denna? Ikväll kommer min pojkvän hit, det var ju bara en vecka sedan han var här, och jag har faktiskt vant mig vid det här med distansförhållande, emn det blir så klart jobbigt i längden.. Har ni distansförhållande? Går det bra? Jag tror att det går bra för mig för att jag litar 100% på honom!

Jag älskar den här bilden, så mycket minnen! Förlåt om ni blir trötta på den....


o yes!

Dagen idag var väldigt seg till en början, det var tomt på schemat och väldigt lugnt i salongen. Men på eftermiddagen var det som att alla ville klippa sig på en  gång, jätte kul! Jag lyckades dessutom hålla tiderna riktigt bra samtidigt som jag fick ett "jättebra" från min handledare! Det känns helt underbart, nu ska jag bannemig göra alla klippningar perfekta så att dem inte hittar ett enda hårstrå som är fel någonstans! Efter jobbet hade jag en nagelkund,hon fick fransk manikyr och söta vårfjärilar som dekoration! Nu är jag helt slut, det kommer bli en härlig helg så nu ska jag vila upp mig lite, det är en dag imorgon också, eller?


Godmorgon!

Jaha då var det morgon igen, känns som att dagarna bara flyger iväg! Nu ska jag snart gå ner till salongen, men vart har det fina vårvädret tagit vägen?? brr nästan så att man blir lite höstdeppig igen! Efter jobbet idag så ska jag ha en nagelkund, så det blir en lång dag idag med! Och ingen vila i helgen heller inte, för då blir det förhoppningsvis en massa shopping i Göteborg! Jag vill ha sommar nuuuu!


Shopping!

Det är som sagt väldigt dålig uppdatering nu, så ska försöka kompensera er med ett litet längre inlägg! Idag var det en väldigt lugn dag på salongen, vilket jag tycker blir ganska långtråkigt! Menjag har bokat in en hel del modeller till nästa vecka så det känns jätte skönt! Så här såg jag ut idag!


Det är nog det svåraste med att jobba som frisör, man ska ha hela och rena kläder, samtidigt som att jag är expert på att få färg på mig precis överallt, känns som att det får bli en shoppingrunda snart för att införskaffa ännu mer jobbkläder!

Nu har jag shoppat loss ordentligt! Jag har beställt hem en massa härliga nageldekorationer och fina glitter! Jag har även varit inne på H&M hemsida och klickat hem en del! Dessvärre så levereras det inte förens i slutet av april, känndes inte lönt att ta hem någonting innan allting hade kommit då det var mycket sommargejjer, så nu glömmer vi detta så blir det en härlig överraskning sen! Blev dock lite ledsen över att den bikinin jag hade kollat in redan var slut i den färgen som jag ville ha...


trött!

Oj vilken dag! jag kom inte hem förens vid åtta ikväll, jag har varit på praktiken idag, ritat en massa strukturritningar mm. Sen åkte jag direkt till stallet hann precis rida innan mörkret kom, vilket nästan var omöjligt då hästarna fick extrema styltor! Den här veckan kommer alla dagar att bli riktigt långa känns det som, men det ska bli skkönt att avsluta veckan i Göteborg! Några tips på vad man ska besöka där? har ni några favoritställen?


Min favorit

Någonting som jag älskar och vill bära varje dag är mitt thomas sabo armband som jag fick när jag fyllde 20år, jag fick länken och hjärtat från mon pojkvän, sax/kam av hans mamma och snöflinga och hunden av ett några underbara människor! Det gör mig glad eftersom att det är så personligt och att allting har en tanke bakom! Vad har ni för favoritsmycke?


hemma!

Nu har jag precis slagit mig till ro, jag har praktik i tre veckor nu på salongen så det blir långa dagar! Idag har jag haft fullt upp med gesällträning och så har jag klippt pappa med! Jag var även duktig och tackade nej till pizza och tog lite kyckling istället! Har ni haft en bra måndag?


Naglarna...

Nu ska jag snart skynda mig ner till salongen, känns som att jag har lite bråttom idag, verkar vara mycket att göra idag så det är skönt! Här kommer iaf en bild på mina naglar som jag gjorde igår, det blev en väldigt naturlig fransk manikyr och så kortade jag ner dem en bra bit!


Vart tog helgen vägen?

I Fredags var jag och min pojkvän som sagt på 20-års fest! vi hade en riktigt trevlig kväll, vi ska dock inte använda mammas nya vinglas igen som var gigantiska! Jag har även klippt honom på salongen, vet inte säkert om jag ska ha honom som modell till gesällen längre, han har såå många virvlar! annars så har tiden bara försvunnit och jag har inte suttit vid datorn en enda minut! Jag har precis gjort mina naglar, kan slänga upp en bild på dem imorgon!

uppe med tuppen!

Jag har vart uppe med tuppen idag trots att jag är ledig! Eller ja nästan iaf, min första nagelkund kommer snart, en ny, så det ska bli roltigt att se vad det är för en filur!
När jag är klar med henne så ska jag ner till stan och gå några ärenden, förhoppningsvis hittar jag ett par nya skor med! Ikväll kommer min pojkvän hit och då blir det först mat med mamma och pappa och sedan blir det 20-års fest! så det känns som en väldigt lyckad dag idag, ska hinna rida också är det tänkt! Jag är en liten tidsoptimist ibland....


Zimba

Nu har jag ätnligen kommit hem från skolan, men provet gick bra iaf trots att jag inte hade pluggat så det var skönt, en sak mindre att tänka på!
Men något jag kom på när jag satt på bussen hem nu är hur otroligt mycket jag saknar min lilla katt Zimba... vi sålde vårt hus i sommar och han följde med i flytten då vi inte visste vart vi skulle bli av (vi vet fortfarande inte) så tyckte vi att det var bättre att han slapp flytta runt med oss då han trivs så bra där, och dem nya ägarna gillade katter så det var inga problem! Men idag så fick jag en sådan plötslig längtan efter honom, han hade sina egenheter som alla djur, alla var inte så roliga, han kunde bitas och rivas ganska ordentligt om man inte passade sig, och han var väldigt bortskämd med in och utsläpp, mattider osv, men man lärde ju sig efter alla år... ååh vad jag vill ha tillbaka honom!
Ni kommer kanske inte tycka att han var såå söt som jag tycker, han är ganska stor, brukade väga runt fem kilo trots att han inte fick så mycket mat, misstänkte att han fick det någon annanstans! men här kommer iaf lite bilder på honom!






hittade inte så många bilder, blir nästan ännu mer depp av det, varför tog man inte mer kort för?


skola

skoldagen består av gesällträning och samhälle, misstänker att jag får göra provet idag som jag aldrig gjorde förra veckan, usch! Dem flesta komme rnog vara slitna eftersom att det var studentfest igår som jag tyvärr inte kunde gå på, men nästa, den SKA jag på! Om det inte blir allt för dåligt väder så blir det en sväng till stallet ikväll också!
Hoppas att ni får en bra dag! Vad ska ni göra?


vovvarna...

Nu har jag hunnit med en nagelkund till, det blev fransk mainkyr även där med lite glitter stenar på ringfingrarna!
Jag kom precis hem från stallet en runda, men var bara ute med hundarna idag, och sandade i hästarnas hage som är full med hal is, det är nog min mardröm just nu, att hitta någon av dem där med ett brutet ben, usch!
jag tror inte att jag har visat er några bilder på hundarna innan såhär kommer lite pics!




Det är alltså två rhidesian ridgeback, jag älskar verkligen den rasen, jag och min pojkvän har bestämt oss för att köpa en om inte allt för många år. Sen så är det en liten liten dvärgpinscher som har blivit lite för liten till växten så han väger ynka 2,5 kg! medans dem andra bjässarna ligger runt 50 kilo!


...

Nu har jag aft morgonens första kund, det blev fransk manikyr (som dem flesta vill ha) Jag har även varit hos min mormor och rullat upp håret på henne! Nu bli rdet en tidig lunch sen ska jag skriva klart ett religionsarbete!


Brölloppsfotografen!

Var filmen jag såg igår. Det är nämligen filmvecka i min lilla stad och då visar dem svenska filmer som har gått under året. Det var proppfullt med folk och det stod människor och väntade i hopp om att det skulle vara någon som inte dök upp till sin bokade plats!

Filmen var ganska så speciell, man blev eftertänksam samtidigt som den hade humor, och självklart så var det lite kärlek med, den var dock lite långdragen. Johannes Brost som är med och spelar i filmen var på bion och pratade lite om inspelningen av filmen, oj vad gammal han hade blivit, kommer ni ihåg honom när han var med i Rederiet?


avkoppling!

Nu har jag precis varit i stallet en runda, det var verkligen hur skönt som helst, behövde det efter en dag som den här! Alltså en massa pms, jobbiga lektioner, och en busschaufför som vägrade att stanna vid min hållplats så att jag fick gå några kilometer med en tung datorväska! Men nu får det vara slut på klagandet, det är snart dags för lite god mat ryggbiff sallad och bernaisesås! sen blir det bio! ska bli skönt att bara koppla av lite!


religion

Nu sitter jag på lektion i skolan, har religion.. igår somnade jag klockan åtta och var helt slut! känner mig lite snuvig nu så det kan ju vara därför, får hålla tummarna på att jag inte blir sjuk!
Ikväll blir det bio med mamma och pappa, vi ska se bröllopsfotografen? Någon som har sett den? är den bra?


salongen idag

Jag har varit på salongen hela dagen idag, haft ganska så mycket att göra så det är roligt!
annars så har jag väl inte så mycket mer att säga just nu, mer än att jag har fruktansvärt ont i magen och ryggen, borde kanske prova p-spruta, någon som har erfarenhet av det?


Jag ska bli Sambo!

Nu har jag och min pojkvän bestämt oss för att jag ska flytta in hos honom i Malmö efter sommaren, när jag har jobbat klart här hemma! Åh det ska bli så skönt att slippa ha tio mil emellan varandra, vi har varit tillsammans i drygt ett år nu och att pendla varje helg tär på kroppen kan jag säga! Jag ska bli sambo!
Vad har ni för erfarneheter av det är? Har ni några tips?
Innan var jag helt säker på att jag ville bo själv först, men det hade blivit svårt att hitta lägenhet och så samtidigt som jag hade varit jobbsökande, och att köpa upp dubbla saker känns ganska onödigt då vi förmodligen hade varit med varandra fem dagar i veckan ändå...

Bilden är ifrån i somras när vi var på Kreta

Och skulle det mot förmodan inte skulle fungera, om det är för tidigt för vårt förhållande, så får vi flytta isär då, det har vi redan sagt, då det hände ett par av våra vänner, men nu bor dem tillsammans igen och är lyckligare än aldrig förr!


Yves Rocher

Ibland brukar jag beställa produkter från yves rocher, och häromdagen så damp det här ner i brevlådan!

En härlig peeling med aprikoskärnor som rengör huden milt, luktar jätte gott!

En fuktgivande mask med vindruvor! jag tyckte att doften var sådär men oj vad mjuk och len man blev av den, man känner sig verkligen jätte fräsch efter dem här två produkterna!

Jag brukar peela min hy två dagar i veckan, det är viktigt så att den blir ren på djupet och att man får bort alla gamla hudrester, man får en helt ny lyster! Mask använder jag bara en gång i veckan, det är lagom för min hy, ni får prova er fram!

Några myter om peeling är att solbrännan skulle försvinna, men det är tvärtom! solbrännan sitter inte i det yttersta hudlagret utan djupare ner, så peelar man bort det gamla så kan man se den fräscha brännan på ett annat sätt, hänger ni med?
En annan myt är att man får finnar från peeling, ja det kan man få i början, har man aldrig gjort det innan så kan det blomma upp någon finne eftersom att huden var skitig innan och porerna tilltäppta, men gör man peeling ett par dagar i veckan (inte oftare än så) så motverkar det finnar i stället!


Ett tips mot celluliter!

Visst ni att det bästa som finns mot celluliter är att äta färsk ananas? lite varje dag sägs vara bra och förebyggande mot celluliter! Ananas innehåller nämligen ett ämne som heter bromelain som är ett enzym med filtrerande egenskaper som angriper de proteiner som omger fettdepåerna i kroppen. Man ser väl nästan aldrig en thailändare med celluiter?! (I Thailand finns dessutom världens godaste ananas!

Bilden är googlad

Personligen så tycker inte jag att det finns något godare på sommaren med färsk ananas, vill man lyxa till det så är det jätte gott att doppa i choklad eller att ha till glass! Ska nog gå


Hennatatueringar

Jag läste det här inlägget från aftonbladet om hur Viktro har fått ett enormt ärr av en hennatatuering. Är det inte konstigt att allt fler verkar reagera så här? Häromdagen läste jag även om en liten flicka som hade reagerat likadant. Så håll er borta från hennatatueringar, tänk vad hemskt att behöva se ut så här resten av livet när man har trott att det ska försvinna efter ett litet tag!

Bilden är lånad från Aftonbladet


småbarn...

Jag är redan vaken så här tidigt en lördagsmorgon, inte så kul att ha grannar med småbarn som skriker och springer runt.. Igår hade jag en mysig hemmakväll med mina föräldrar det är ju trots allt väldigt sällan som jag är hemma på helgerna! Nu väntar en ordentlig söndagsfrukost!


mmm

Min kund idag fick fransk manikyr som såg väldigt naturliga ut, alltså inte jätte vita tippar, senast jag gjorde hennes naglar var för 1,5 månad sedan och dem såg fortfarande fina ut! Ofta så håller dem bättre efter några gånger och det är verkligen bevisat nu då dem inte höll så bra på henne i början, så ge inte upp i det första taget ;)
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, det blir ryggbiff, pommes, sallad o bearnaisesås! gott, längtar! vad som händer ikväll återstår att se, men blir nog lugnt tror jag, beöver vila upp mig lite!


What do you think?

Här är kläderna som jag inhandlade idag, allting kommer ifrån gina tricot!



Kanske lite svårt att se men är ni nyfikna så är det bara att gå in på deras hemsida!

Någon som har tips på några snygga boots som finns att köpa nu? idag när jag var runt o kollade så var det mesta slutsålt eller så var det väldigt få storlekar kvar...


Vårkläder!

Nu har jag precis kommit hem, har varit på stan med mamma! Jag hittade lite nya snygga vårkläder, dock inga boots som jag egentligen var ute efter. Bilder kommer nog upp under dagen!
Nu ska jag passa på att vila lite för om ett par timmar så kommer min nagelkund.


Godmorgon!

Nu har jag precis städat mitt rum, jag ska ha några nagelkunder nu de närmsta dagarna så det var välbehövligt!
Nu ska jag äta lite frukost, riktigt sugen på nudlar! vet dock inte om det är så gott till frukost... Sen blir det en promenad i det fina vädret!


besviken

Vilken besvikelse det var att komma till skolan idag, jag hade höga förväntningar på att vi skulle ha färgdesign, had einte en aning om vad det innebar men lät ju kul iaf, men nej, idag var det gesällträning igen! åh så tjatigt, inte alls kul att träna på dockor nu, så otroligt stor skillnad mot dem modellerna som man har valt!
Efter skolan åkte jag till stallet, vi gick en lång runda med hundarna och efter det tog vi en lång runda i skogen med pojkarna!
Nu stter jag och mumsar i mig lite godis :)


tvål

Jag kom och tänka på en sak innan idag när jag var hos min mormor. Hon använder fortfarande "fast" tvål, men borde det inte bli sjukt mycket bakterier som krälar runt på den? känns inte sådär jätte hygieniskt att alla tar i den... tack och lov för flytande tvål!


Vad föredrar ni?


sol, sol underbara sol!

Nu är jag hemma igen, man kan ju tro att man bli pigg av det fina vädret men jag är jätte trött, kanske för att man börjar slappna av när solen kommer fram?!
Imorse klippte jag alltså en av mina gesällmodeller, hon var jätte trevlig och klippningen gick bra, några småsaker jag får tänka på tills provet bara, och så ska vi göra strukturritningen nästa vecka...
Sen åkte jag till stallet, gick en sväng med hundarna först och sedan så red vi en runda, men oj som vi skrattade, snön var fortfarande djup på många ställen och tung, så det såg utt som att hästarna gick i passage eller något!
efter stallet åkte jag till min mormor, rullade upp håret på henne och hjälpte henne lite med datorn!
Nu ska jag vila lite.. har prov imoorgon så får kanske ta o plugga lite sen ikväll med...


Min nya sjal

Jag bara måste visa er min nya sjal som jag har köpt på Deluxe i Malmö, den ger mig vårkänslor!

Ni får dock stå ut med den hastigt tagna och suddiga bilden för nu ska jag nämligen bara äta lite frukost och sen måste jag gå ner till salongen, idag ska jag klippa en gesällmodell så att håret hinner växa lagom till provet!
det är en ganska fullspäckad dag idag, men det gör ingenting när det är så fint väder!

Godmorgon på er!


semster

Eftersom att jag inte vet om jag kommer att få någon semester i sommar så har jag och min pojkvän tänkt åka någonstans en vecka i oktober och bara koppla av och njuta!
Kollar runt lite nu och verkar mest vara canarie öarna och däromkring folk åker vid den tiden för sol och bad, känns inte lönt att åka till  thailand eller något sådant ställe om man bara ska vara borta i en vecka.

Har ni några tips på vart vi kan åka?


Kortet är ifrån Kreta när vi var där i somras


dagen i helhet

Dagen började som sagt med hårförlängningar! Det kom en från Helsingborg och visade oss Simply naturals tekniker och deras hår som var speciellt anpassat för det skandinaviska håret, dock lite dyrare än andra märken.
På eftermiddagen hade vi religion och det var en lärarkandidat som höll i lektionen, och vi fick mycket att göra och en stor uppgift som ska vara klar nästa vecka, så det är mycket stress och plugg framför mig nu.
Min syster och hennes pojkvän kom hit en sväng ifrån Malmö och åt middag, dem som inte visste innan så har hon precis genomgått en abort så nu är båda två sjukskrivna ett tag.
Nu ska jag äntligen vila lite och avnjuta lite lindt choklad!


Hårförlängningar

Nu ska jag snart promenera till bussen, idag är det skola som gäller, om jag inte minns fel så tror jag att vi ska lära oss lite om hårförlängningar idag, ska bli kul! Ikväll kommer min syster och hennes kille hit en stund, vi ska iväg o kolla på ett hus som mamma o pappa verkar vara sugna på!


Provat?

Jag har precis provat Läkerols tuggummi med cactus smak! Dem är ganska speciella till smaken men väldigt goda! Något ni bör prova helt enkelt! (jag försöker att inte äta godis på vardagarna, tuggummi räknas väl inte?)


Hemma!

Nu är jag hemma efter en lång dag! Jag har haft fullt upp hela dagen, jag har bland annat tränat på permanentrullningen, fönat vågor på min modell och klippt en väldans massa barn!
Nu ska jag skicka in ett par skolarbeten sen blir det äntligen liten vila!

Kom gärna som sagt med tips till snygga vårskor!


Godmorgon!

Nu ska jag snart köra ner till salongen! Här snöar det jätte mycket och blåser så det känns inte så roligt att gå ner idag... Jag tror att det kommer att vara en ganska gullbokad dag idag, skönt! får hoppas på det bästa!


RSS 2.0