sekt

På första lektionen idag så pratade vi om naglar och dem fick lära sig handmassage, kan ju tycka att jag borde kunnat vara ledig...
På andra lektionen pratade vi om olika sekter, jag förstår inte hur man kan bli såpass hjärntvättad att man suger/runkar (ursäkta språket) av sina söner för att dem ska sova bättre?! Det fanns massor med mer konstiga exempel såsom inavel, prostituion för att samla in penngar, massdöd, aga osv, sådant som vi "vanliga" människor tycker ät helt tvärt emot från vad vi har lärt oss sedan vi var små! Någon som har någon erfarenhet ifrån detta och kan förklara det för mig?

Nu har jag precis kommit hem, har varit ute med både hästarna och hundarna, skönt!


då var det dags igen...

Jag hade fått ett sms igår av min baby, som ni vet så är han väldigt flygrädd och igår hade dem landat i New york, det hade varit den värsta landningen för alla passagerare någonsin, det var många som hade kräkts och svimmat, hmm undrar om han kommer våga att flyga vidare till canada sen?!
Nu ska jag snart ta bussen till skolan, känns lite konstigt, har ju trots allt inte varit där på fyra veckor nu, men det ska bli skönt att gå tillbaka till det schemat igen!!!
Ha en bra dag allihopa!


depp

Känner mig deppig, min permanentmodell till gesällen har dragit sig ur, och det är inteså lätt att hitta en bra modell nu för tiden med det där perfekta håret...
Såå ha ringen lust att skriva något idag, saknar min baby dessutom...
tur att vädret har varit bra iaf!


solen skiner!

Då var det slut på lovet och det är praktik idag, dagen ser ganska så fullbokad ut med gäsellmodeller så jag kommer att ha att göra, härligt! Vädret ser helt underbart ut, får kanske bli en lunch ute i det fina vädret idag! Nej nu ska jag ringa och säga hejdå till min baby, kommer ju inte få prata med honom på två veckor nu.. det är till och med svindyrt att ta emot sms med hans skitabonnemang, hehe...
ha en bra dag allihopa!


kommer att sakna dig..

Nu är jag hemkommen ifrån Malmö! Jag har haft en jätte mysig helg. I fredags så bjöd vi min syster och martin på mat, det blev lasagne och till efterrätt aprikoser med varm after eight och glass till det! I lördags gick vi på stan med Malmström, haha vi slängde in baby i ett provrum och så fick han prova en massa, så han ittade några riktigt fina grejjer, får fortsätta med det när han kommer hem igen, imorgon åker han till kanada/usa i två veckor, suck... på kvällen kom Malmström och erik öve rpå middag, mm fläskfilé, klyftpotatis och goda såser till det, kan inte bli mycket bättre, somnade dock till fotbollen på kvällen... Idag har vi tagit det ganska lugnt, fixat lite inför hans resa och så, och tagit hand om ett berg med disk! Hur ska jag kunna klara mig utan tvättmaskin?!
Tänkte lägga upp en bild på mina naglar som jag gjorde om själv innan påsk, har ju glömt det och nu är dem ju inte lika fina längre, men det får duga ändå!

Lite grönt glitter så kännde jag mig påskfin!
Har ni haft en bra helg?


Bildbomb

Ni ville se vad jag hade shoppat härmdagen så här kommer lite bilder på en del av det!

skor-fred perry
chinos-gina
sjal-vila
armband-vila

sjalen, jag bara älskar den!


lite olika tröjjor, leggings och skjortor!


det blev två par fred perry skor, älskar dem, perfekta att jobba i med!

och så en skitsnygg väska!

Nu får det räcka med bilder, ska köra ner till Malmö nu. Ikväll så ska jag och baby bjuda min syster och hennes kille på middag! spännande det här, måste hinna handla innan jag åker med. Nu kom solen fram, härligt! Ha en underbar dag/helg allihopa!


Love it

Jag provade precis  Body shop lotion och jag älskar den, den luktar gott, den är inte så tung som deras butter vilket gör att den torkar in snabbt och är lätt att applicera!

image64
Ett bra tips om ni vill unna er något extra! 165kr tror jag att den kostade.


torsdagens..

I förmiddags kännde jag mig riktigt duktig, förste n promenad med hundarna och sedan en tur med hästarna, men skönt va det! Huvudvärken släppte äntligen! Jag har även haft en kund idag, det blev fransk manikyr men med lite extra vita tippar och rosa blomdekorationer! Sen var jag bara tvungen att åka inom Offside och skodon, resultatet blev ett par leggings, en sjal och ett par gladiatorsandaler med nitar!
Vad har ni gjort idag?

Rocky o Nike busar för fullt, igår fyllde Nike hela fyra år!


Sopping

Jag kom hem vid sextiden idag, helt utmattad! Men oj vad jag har shoppat, allt ifrån hårgrejjer, väska, kläder o smycken o skor! så nu får jag nog hålla i pengarna ett tag tror jag! Hade tänkt visa er bilder på det men ha rinte vågat ta in allting än, var rädd för att pappa skulle få slag när han hade fått se allting jag hade köpt, haha... sen har jag ju ingen bra kamera heller, kanske borde investera i det med? men känns ju dock lite onödigt när baby har en bra och jag ändå ska flytta ner till honom...
vad har ni gjort idag?


underbar dag!

Nu ska jag bara äta lite frukost och sen ska jag till stallet, hundarna ska rastas och hästarna ridas, men det är ju ett underbar väder idag!
Sen ska jag till stan med Annica och luncha och shoppa en massa! idag ska det bara brännas pengar utan bekymmer!
Godmorgon på er!


I Like


Jag bara älskar mina nya leggings från Åhlens, hittade dem när jag var i Göteborg!
Imorgon blir det också förhoppningsvis en massa shopping! Jag ska iaf till Mirage och köpa lite frisörgrejjer med, pengarna bara rinner iväg!


Nostalgi

Blev precis väckt av en gullig gesällmodell som hade blivit ledig från jobbet idag och undrade om jag inte ville träna på henne, så nu ska jag vara på amandas klockan två!
Påskhelgen har varit mysig, stressig och underhållande, så kan man nog sammanfatta den. Jag ar träffat massor med nya människor, varit på släktträffar, konstrunda, lärt mig spela chigago och myst massor med min baby!
Igår träffade jag Karin, fick god fika av henne och vi pratade igenom allting som vi missat sen sist, och självklart lite gammla minnen! Det blev en tur till stallet, tror nog allt att hon blev lite ridsugen hehe! Efter stallet mättade vi våra hungriga magar med en härlig pizza! Igår kväll åkte jag hem till Sofie, saknat henne! Ska verkligen försöka passa på att träffa dem som jag har försummat alldeles för mycket den senaste tiden!

En bild från när jag och Karin var i Grekland för några år sedan, ser det inte härligt ut?

Karin  på Sabina, oj så mycket tid vi spenderade med dem pollarna!

Jag och Sofie!


Glad påsk!

Jag har haft en sjukt  stressig vecka, inte varit hemma före halv nio en enda dag... så är ganska så slut nu! Nu ska jag käka lite frukost och sen kommer det en nagelkund. Dagen bjuder även på en sväng med askur och en tripp ner till Malmö, sen ikväll så åker vi vidare till stugan där vi ska spendera natten! imorgon blir det konstrunda(?!) på Österlen, på kvällen middag hos min syster, och på lördag blir det släktkalas igen... så en ganska fullbokad helg med! men nästa vecka är det lov som innebär, vila, gesällträning och shopping såklart! förhoppningsvis lite mys med mina fina flickor som jag har försummat en hel den den senaste tiden, hur ska tiden kunna räcka till??
vad ska ni göra i påsk?


RSS 2.0